Cautare

362 de rezultate pentru "ateliere de pictura" (8.15 secunde)
Monique, Strada Lipscani 59, Now&Wow (Patrascu Voda 2), Moda Mania (Calea Victoriei 208), Piasti (Pache Protopopescu 52) si virtual pe pagina de FB: ... Femeia Muna este definitely wild & bold, feminitatea este nesabuita, gandurile freamata de curiozitate si pofta de viata.
A douasprezecea editie a Festivalului de Film de Animatie Anim'est: The Comics Edition a pregatit o serie de expozitii de banda desenata ale unor artissti internationali si locali consacrati din industrie.
A douasprezecea ediție a Festivalului de Film de Animatie Anim'est: The Comics Edition a pregatit o serie de expozitii de banda desenata ale unor artissti internationali si locali consacrati din industrie.
A mai ramas doar o zi pana la debutul celui mai asteptat eveniment anual din industria cartii, de aproape un sfert de veac, prea repede scurs: Targul International GAUDEAMUS Carte de Invatatura!
Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael vin in premiera in Romania si vor petrece trei zile amuzante alaturi de clientii centrului comercial. In plus, jocuri video, face paiting, ateliere creative si o zona foto speciala completeaza distractia.
La a 7-a editie a Bucharest Jazz Festival, intre 2 si 8 iulie, sunt fi 7 zile de festival, 5 zile de concerte in Piata George Enescu, evenimente conexe zilnice la ARCUB si un nou concurs de jazz.
S-a dat startul Festivalului B-Fit in The Street, care coloreaza Bucurestul timp de 4 week-end-uri, dar inchide si cateva artere de circulatie. Traficul rutier este restrictionat, sambata, intre orele 22:00 - 22:30, pe doua tronsoane de pe Calea Victoriei si bd.
In anul Centenarului Marii Uniri, campania de mobilizare nocturna a bibliotecilor este dedicata valorilor si simbolurilor culturale ale Unirii, reunind participantii sub sloganul BIBLIOTECILE UNESC.
Festivalul national de teatru Stefan Banica. Ce spectacole sunt in program Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 8 - 10 noiembrie 2018, Festivalul National de Teatru STEFAN BANICA -editia a XVI - a.
Aura Casaru, Project Administrator la Zestrea Bisoceana din Buzau, creeaza opinci din piele de diferite marimi si culori pe care le puteti gasi zilele acestea la Targul de Turism organizat la Romexpo.
Singurul targ de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, va avea de anul acesta si editie de vara. ... Iubitorii de lectura vor putea sa aleaga cele mai frumoase carti pentru copii la preturi reduse cu pana la 35%, softuri educationale si e-readere.
Lacaramioara Stratulat, directorul Complexului Muzeal National "Moldova" Iasi, a declarat ca noul muzeu va fi deschis ca urmare a unui parteneriat incheiat cu Manastirea Agapia privind cercetarea patrimoniului cultural detinut de ansamblul monahal si valorificarea stiintifica a acestuia, specialistul desemnat fiind muzeograful Eva Giosanu.
Inceputul de an scolar inseamna pentru Curtea Veche Publishing si Casa Regala a Romaniei reluarea eforturilor de promovare a lecturii in randul copiilor, de data aceasta prin proiectul "Cartile copilariei in scoala ta".
Evenimentul va aduce bucurestenilor atat spectacole, prezentari si workshopuri culturale, cat si produse culinare, toate din tari precum Japonia, China, Coreea de Sud, Vietnam, India si Turcia. ... Vizitatorii India Fest vor putea gasi la standurile expozitionale produse industriale si de manufactura, produse alimentare, obiecte de arta, vestimentatie si decoratiuni.
Constiinta unui Liberal de Stanga: Poimaine nu mai exista E sfarsit de an, si toata lumea face bilanturi. Pierdere de vreme, pentru ca, pana la urma, nu poti analiza nimicul.
Festivalul International de Folclor "Hora Mare" Observator de Calarasi: Festivalul International de Folclor "Hora Mare" In perioada 6 - 10 august a.c., pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean (CCJ) Calarasi are loc cea de-a XXII-a editie a Festivalului International de Folclor "Hora Mare".
In septembrie - Luna Internationala de Lupta Impotriva Limfomului - Asociatia Bolnavilor cu Limfoame desfasoara a treia editie a campaniei "Info Limfom", ce isi propune sa creasca gradul de informare al publicului despre aceasta forma de cancer care ucide in fiecare an mai multi oameni decat calamitatile naturale.
Anul acesta, la aniversarea de 20 de ani, Sinaia devine orasul faptelor bune, centrul elegantei si bunului gust, a muzicii de calitate si a spectacolelor in aer liber. Timp de trei zile (26-28 septembrie), centrul statiunii se va transforma intr-un loc plin de voie buna si initiative pozitive.
Asociatia ANCE EUROPE impreuna cu "A.U.R." - Asociatia Nationala a Specialistilor in Resurse Umane, Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala (ASSOC), Fundatia Doina Levintza si Athens Network of Collaborating Experts (ANCE) Grecia anunta lansarea proiectului "M.A.T.C.A." - "Munca - Adaptabilitate - Traditie - Coeziune - Actiune" POSDRU/168/6.1/S/145899.
In data de 30 octombrie 2014, la Centrul Socio-Cultural "Jean Louis Calderon", al Primariei Sectorului 2 din Bucuresti, a avut loc un eveniment important :
google-analytics.com